Likheterna

Ser ni likheterna mellan min och hennes näsa eller pappa och dotters mun?? Jag gör♥♥♥

Ingen julkänsla här inte

Julen närmar sig sakta men säkert, men jag har ingen riktig julkänsla ännu. Det beror nog på att snön inte har lagt sig ännu, jag har iallafall hängt upp ängeln och ljusslingan i mitt rum.
Idag ska jag sova utan mitt ena hjärta, kommer kännas så tomt eftersom jag inte sovit själv på en månad. Men imorgon natt är allt som vanligt igen!
Jag är inte hel utan dig Victor, tack för att du finns. Du gör mig till den lyckligaste på jorden och jag önskar mig en lång framtid tillsammans med dig och lillen. Ni ger mig allt jag någonsin behöver.
Jag börjar närma mig 60 kg, vilket betyder att jag gått upp nästan 7 kilo, och bebis vägar 881 gram hitills. Längtar efter dig min skrutt!
Om ni bara visste hur mycket jag älskar er, Ni äger mitt hjärta. Tillsammans klarar vi 3 ALLT




Tvåsiffrigt!

99 dagar kvar mitt hjärta. Tiden går så fort!
Några av bilderna på våran lilla grisunge från 3D- ultraljudet. Helt underbart, hon är så vacker, hon har min näsa garanterat(iaf så som när jag var liten) och Victors mun så det skriker om det. Lilla älskade sötnos. För oss är du helt perfekt. Vi längtar och saknar efter dig

Skottår 2012!

Kom just på att våran flicka är beräknad att komma EN dag efter skottårs-dagen. Det blir till att knipa den 29 februari annars får hon inte så många födelsedagar! Vart fjärde år, hur firar alla som fyller år den dagen? Låter inge vidare kul. Värt att tänka på.

Vaknade upp imorse bredvid älskling, utvilade, dagen var fortfarande på blankt papper. Det visade sig vilja bli en dålig dag, ingen frukost, illamående, stod i kö i 20 minuter på coop för att få köpa en youhurt!!! Missade precis bussen därpå och den andra bussen var minst 10 minuter försenad. Äntligen hemma hos Victor nu och ligger i sängen och gosar med hans kissemisse, här tänker jag stanna resten av dagen! När jag klev av bussen, kom en tjej springandes med barnvakt och skrek: snälla säg att bussen ska stanna snälla! Hon hade aldrig hunnit om jag inte gått fram till bussshaufören och sagt de, hon blev jätteglad och tackade så mycket! Det är det ända som gjort mig glad idag:) Och lilla bebis som boxas förfullt inne i magen :)



Nedräkning

100 dagar kvar tills vi får se vårat hjärta, hoppas på lite mindre! Längtar så mycket efter dig våran välskapta lilla prinsessa.
Älskling ligger här i sängen bredvid mig nu och försöker sova, jag ska väl också krypa ner alldeles strax. Ska bara kika på lite fler lägenheter, försöka fixa och trixa lite. Hela kvällen här vi försökt ladda ner e-legitimation till mig så jag kan ansöka om föräldrapenning men det gick som de gick, ska ringa både försäkringskassan och Väsbyhem imorgon. I fredags var vi hos barnmorkan, blodtryck, järn och alla värden var helt normala, sf måttet var 24 cm och jag har gått upp 5 kg sen jag fick en liten i magen. Allting kändes bra som tur var och jag längtar tills på fredag då vi ska på tittut 3d 4d ultraljud. Ska bli så häftigt, hoppas bara lillan vill visa sig. Jag har fått ett riktigt sug efter jul och snö, men ingen snö har kommit ännu. Jag och Victor har bakat lussebullar och pepparkakor och köpt varsin chokladkalender! Så nu tycker jag att snön ska titta fram.
Är lite ledsen för att alla OC avsitt är slut, blir alltid så tomt när en serie tar slut. Ska försöka hitta någon bra, ladda ner den och krypa till kojs med bebi. Natti Natti!

Lussebullsbak!!

11-11-11

Idag är det den 11 november 2011, lite speciellt! Jag går även in i vecka 25 idag. Känns som om tiden går ganska fort nu. Bara 15 veckor kvar tills hon kommer, kanske mindre eller lite mer. Jag tror att hon kommer komma innan beräknat datum. Har varit på återbesök på astrid lindgrens fosterkardiologi, allting såg fortfarande helt normalt ut med hjärtat som tur var! Frekvensen är låg fortfarande, men den här gången var den uppe i 115 per minut en stund. Nästa fredag ska jag och älskling till barnmorskan, ska bli kul att se hur mycket jag gått upp och vad sf måttet hamnar på. Sen i december ska vi gå på 3 "familjeutbildningar" ska faktiskt bli lite spännande.

Idag ska jag och Victor baka pepparkakor, lite tidigt kanske men blev så sugen så nu väntar jag bara på att han ska komma hem. Ikväll är det fredag också och vi kanske ska åka och träffa Henrik och Madde och några till, mysa och kolla idol kanske som vi gjorde förra fredagen. Vi får väl se.
Nu ska jag spela lite playstation, måste bli bättre än victor! Vår bebis är vaken och sparkar jättemycket och hårt ibland, sån otrolig känsla! Mamma och pappa älskar dig lillen

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu