Söndag

Godmorgon! :) Nu Har vi vaknat och legat och myst i sängen. Nu blir det frukost i magarna och sen promenad ner till centrum för att kolla efter en kostym till Victor och en klänning till mig till dopet. Puuusss


puss

KÄRLEK <3


BVC 2 månaders kontroll

Igår var jag på bvc med mitt hjärta, hon väger nu 4180 gram och är 52.5 cm lång. Min lilla lilla plutt fortfarande. Vi träffade en doktor som kände, klämde och "drog" i henne.
Hon var jätteduktig och snäll hela tiden och doktorn sa att hon var väldigt stark i nacke och ben och "med" för att vara så liten, kollade runt hela tiden och Alicia försökte sprattla sig iväg när hon skulle ligga på mage och doktorn skulle kolla något.
Allt var perfekt och vi har en underbar bebis, så himla kul som mamma att höra om sin dotter.

Er två älskar jag mest utav allt, min fina fina familj ni gör mig hel och att se er tillsammans gör mig till världens lyckligaste


Älskade unge!!!!

Glad bebis<3

Första gången hon log på bild för 3 veckor sedan, hon är så fin när hon ler


Lördag

Hejhej! Sitter och gosar med Alicia i en soffa hemma hos Victors kompis. Dom är tråkiga och spelar tv spel bara..
Innan vi kom hit var jag och bebi i sollentuna centrum och åt mat och köpte lite smått.
Sen på morgonen var jag och Sofie i arninge och jag köpte täcke och kudde till Alicia att ha i vagnen, 5 par skor..4 till mig och ett par till Victor haha;) känner att jag shoppat galet de senaste dagarna, färg och tapeter till lägenheten också var jag på Ikea med Franziska. Nu kan vi så gott som flytta in och klara oss :D längtaaaar. Träffade milla och lias i centrum en snabbis också :) hunnit med mycket idag och än är det inte slut.


Sommarvärme!

Åh vad fint väder vi har idag, vaknade vid 8-9 och då visade min termometer 15 grader redan! & solen skiner.. Nu blir man genast gladare och piggare. Om en halv timme ska jag och Alicia åka till Täby centrum, vi ska gå till bvc på 2-månaders kontroll. Undra hur stor hon är nu! Vi träffade Jocke, Milla och deras Lias i förrgår och OJ vad stor Alicia plötsligt blev bredvid deras nyfödda son. Tiden går verkligen för fort och bebisar växer så det knakar :)
Efter bvc ska jag hämta ett paket på posten :D och vi ska kolla runt i täby lite. Senare ska jag möta min älskling och vi ska köpa tapeter till lägenheten. Jag var på ikea igår och spenderade masssssor på saker till våran lägenhet, så himla kul! Längtar tills vi får tillträde och kan börja måla och tapetsera om och möblera med vårat, åååh vad mysigt det ska bli.
Hela helgen kommer vi sova i Väsby hos Victors mamma och göra roliga saker och sen är det valborg på måndag och då ska vi träffa Jocke,Milla och Lias. Äta gott tillsammans och sen gå till brasan:) Ska försöka mig på lite bättre uppdatering men nu ska jag ta min lilla underbebis och gå och klä på oss och gå ut.

Äntligen lägenhet!!!

Hej allesammans! Tänkte bara skriva ett inlägg om att ikväll har jag blivit bostadsägare! Eller till viss del, jag äger en liten del tillsammans med mina föräldrar. Den 5 juli, om två månader flyttar jag Victor och Alicia in där. En fin tvåa i Gribbylund på 65 kvm. Nära till allt som buss, ica, centrum, lekpark, ängsholmsbadet, dagis osv, perfekt läge, och bäst av allt markplan! Blir sola och grilla på tomten i sommar :D Ska bli så kuuuuul att flytta tillsammans med min familj och jag längtar ihjäl mig. Trodde aldrig vi skulle få lägenheten för det var en tuff budgivning och mååånga intresserade. Nu blir det att köpa soffa, tv-förvaring och masssor med annat som kan behövas som vi inte har. Det händer mycket saker i sommar, i juni tar Victor studenten, han fyller 20, Alicia döps och 6 dagar efter flyttar vi!!!!

Ikväll är jag lycklig! Nu ska jag kika på tapter på datan och sen gå och mysa med min fina fina familj.

Landet imorgon

Nu har Alicia somnat så jag ska också krypa ner i sängen. Imorgon åker vi till landet över dagen med min mamma och på vägen hem ska vi till Ikea. Skriver mera imorgon godnatt

Alicia ihopprullad nu :)


Helgen

Nu börjar denna helg också lida mot sitt slut. I fredags var jag och Alicia på BVC för att mäta och väga henne, nu väger hon 3846 gram och är 51.5 cm lång. Så stor tycker jag, men egentligen så liten. Min brors dotter var såhär stor när hon föddes.

Fredagskvällen var vi hos Alicias farmor och sov också där, idag har vi varit på lägenhets visningar och ätit buffé mat med hela min familj. Alicia och Nathalie fick likadana klänningar av min syster som hon köpt i Thailand. Vi har hittat den perfekta lägenheten!!! Hoppas den blir våran. Ska sova med mina hjärtan nu godnatt :)
såhär såg de ut i morse, Myyyyssssiiigt<3


9 april



Idag har jag och min fina pojkvän varit tillsammans i 13 månader! Och våran lilla prinsessa växer och blir stor, 1 månad och 2 dagar är hon nu. Man märker att hon blir större, hon är mycket mera vaken nu, kläderna passar, hon kan nästan hålla upp huvudet helt själv och hon kan fixera blicken och kolla på oss. Nästan le också tror vi ;) kanske snart.
Igår fick hon den här fina bodyn och mössan av sin pappa, hon fick också en grisreflex som vi hängde på vagnen.Just nu ligger mina två hjärtan i sängen och vilar, och jag sitter och kollar på tatueringar. Jag och Victor vill tatuera in hennes namn och kanske personnummer. Sen har jag velat göra en tatuering länge men som fått vänta ett tag och det kanske är dags nu;) Vet inte om jag vågar haha!

Idag ska vi äta lite påsklunch igen med victors familj och efter det åka hem till Milla och hon ska klippa oss. Hon är nämligen frisör och erbjöd sig fixa vårat hår. Så spännande ska det bli, mitt hår har verkligen ingen frisyr just nu utan är helt rakt och bara hänger.
Milla föresten är Jockes flickvän, och Jocke är Victors kompis. Dom ska också få en bebis, beräknat till 5 maj så lilla Lias kan titta ut när som helst. Ska bli roligt med en mamma vän och jag och Milla klickar hur bra som helst och vi har verkligen roligt tillsammans, vi har masssssssor med planer för sommaren och hösten tillsammans, längtar!!! :)

Bingolotto kväll

Sitter på sniders och äter kebab:) sen ska jag och älskling till Jocke och Milla och spela Bingolotto haha! Vi köpte två var i centrum idag och så oddsade vi också haha;) Nu ska vi vinna massa pengar

Kraaaam


Sötis

Såhär ser min älskling ut om pappa får klä på :)

 


Långfredag

Heej:) idag har jag och min lilla familj varit i stan och ätit lunch och shoppat. Jag och älskling köpte påskpresenter till varandra, han fick en rakhyvel och gel och jag fick en jättefin tröja. Sen köpte vi en present och ett påskägg till Alicias gudfar som fyller 21 idag. Vi åkte och lämnade presenterna och sen gick vi hem till Alicias farmor och blev bjudna på middag och bebis fick massa fina kläder i påskpresent. Många presenter idag haha :D
Nu är vi påväg hem till jocke och milla där de väntar med godis och filmmyyyys. Trevlig påsk allesammans!


Buffé

Mätt som en plätt!! Jag och älskling drog in till stan, (självklart Alicia också) och åt buffé. Man fick ta hur mycket som helst av allting och de fans sushi, kinamat, asiatiskt, mongoliskt osv och friterad banan med glass till efterrätt. Behöver jag ens nämna att de var hur gott som helst och mättande!! Bra slut på en helg och nu väntar vi på tunnelbanan hem.

Hemma ska vi bada i badkaret alla tre och sen blir de big brother på teven. Myyyys


Godmorgon

Precis ätit frukost och myst med bebis, nu ska vi ta bilen till hägernäs till mitt gamla jobb för jag ska säga upp mig igen!! Gjorde det i september och sen ringer dom för två dagar sedan och säger att jag inte gjort det haha..


Godnatt

Ligger i sängen med mina hjärtan, lillan sover som en stock och vi myser. Henke Madde och Christoffer åkte nyss från oss. Dom har vart här och fikat och pratat och så. Nu måste jag sova så jag orkar gå upp igen om en stund.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu