Godmorgon

Skönt att gå upp vid 7 i morse! Men vad gör man inte för sin pojke, har iaf druckit te och ätit lite frukost och känner mig mycket bättre än de två dagar som varit. Att ha halsbränna, plus ont i ryggen, ont i magen OCH få en förkylning och illamående på det..de är ingenting ni borde prova, inte roligt alls.

I förrgår fick jag min journal från KS barnsjukhus angående mina tidigare besök hos hjärtspecialisten för att kolla på bebisens speciella hjärta. Jag ska ha med mig pappret jag fick bland min och bebisens blodgrupp och de andra man har i "förlossningsmappen" när det är dax
Allting ser fortfarande normalt ut med bebbens hjärta, de har inte hittat några som helst fel bara att det slår lite långsammare än vad de skulle ha gjort. Jag oroar mig inte över det här längre då Victors hjärta också är lite "ovanligt" om men gemför med mitt. Känns som en doktor sa, vissa är långa, korta, smala, tjocka. Samma sak med hennes hjärta, hon har så och det är rätt för henne!
Kollade lite snabbt igenom gamla inläggen om när jag var jätteoroad och rädd för att jag trodde att det var något fel på henne och gjorde alla ultraljuden. Hjärtat slår i 115 nu iaf och har gjort de på de senaste besöken hos bm, så det är aldrig under 100 längre och en gång var det 128. Hon sparkar och rör sig mycket och det råder ingen tvivel på att hon mår bra där inne! Min lilla kämpe är så duktig och jag är så stolt man bara kan bli!!!
Men man blir ändå lite orolig inför förlossningen och efteråt. Hon ska utredas efter födseln och se så att allt verkligen är hela normalt, vill inte tänka tanken på något annat eller att direkt när hon föds så tas hon ifrån mig och de springer iväg med henne. Jag har en känsla över att allting kommer gå hur bra som helst och det är de man får hoppas på. Jag är också väldigt glad för att barnmorskorna, doktorerna har så bra koll på läget och ändå ska följa upp hennes hjärta och bryr sig, känns otroligt skönt med stöd osv. Fantastiskt att man också har en mamma som är värd guld och bryr sig, hjälper mig och finns här hela tiden.

Vädret å andra sidan är ytterst mörkt och tråkigt idag, regnar och ser kallt ut som tusan. Jag börjar verkligen undra vad som händer där uppe nu då vi ena dagen har minusgrader med snö, andra plusgrader med vårsol och tredje (som denna) runt nollgradigt och regn. Känner för att stanna inne hela dagen lång och bara ligga i sängen med filmer. Vi får väll se vart dagen för mig, har ingenting alls planerat idag.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu