Söndag

Idag har vi bara varit hemma och tagit det lugnt, söndag är ju söndag!.. Började morgonen med att vara en riktig hemmafru, tog all tvätt och gick till tvättstugan, hem och städade upp och gav Alicia frukost mellan tvätten var igång.
Städar varje kväll, dagen därpå är det alltid lika stökigt..skyller på Alicia;) Så samma sak varje kväll, städa hela lägenheten för att morgonen därpå stöka ner allt igen och busa i varenda rum hihi.
Både min mamma och Victors mamma var här på besök, och Alicia var en stund utan oss hos sina kusiner och morbror och moster. Det tyckte hon var jätteroligt, och det är nyttigt för henne att vänja sig att kunna vara utan oss eftersom hon är en riktig mammagris för vi aldrig haft barnvakt;) Kommer bli jättesvårt med dagis sen om vi inte övar lite ibland. Plus att hon älskar när hennes kusiner busar med henne så det var roligt för henne, och sen sov hon gott ute i vagnen när vi fick hem henne igen.
Åt grillat idag, tusan vad gott..får passa på nu sista dagarna man kan grilla ute.
Nu ska jag kolla X-factor med Victor Sofie och Eldin. Kram


Bilder från dagen, Alicia sitter själv i sitt bollhav och leker, och sen bilder på när hon sitter i soffan och klappar och busar med pappa.
Precis innan hon gick till sängs ikväll skrattade hon jättemycket och det gjorde mig så lycklig, hon hoppade och stuttsade i mitt knä samtidigt som Victor hoppade framför henne och kittlade henne lite och busade. Hon härmade alltså honom och skrattade så mycket att hon blev jättetrött och somnade så fort vi la ner henne i sängen.








Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu